söndag 4 november 2012

Dermalogica

Efter att ha testat lite billigare varianter på hudvårdsprodukter och kände då att min hud inte blev något bättre och allt kändes bara fel, att jag förstörde den mer än vad den skulle läka och bli bättre.
Nu har jag gått tillbaka till Dermalogica.
Deras produkter är lite dyrare än vad jag hade velat, men att vara 26 år och fortfarande ha problemhy är inte roligt. Dessutom så är de jag använder mig utav ganska dryga så de räcker betydligt längre än budgetprodukterna!
Efter en veckas användning märker jag att rodnaden blivit bättre och det är inte lika inflammerat. Huden känns lugnare, lenare och rent av friskare/piggare.

Det jag tycker är viktigt är att man bör gå till en hudspecialist och låter dem skräddarsy produkter utefter vad du har för hudtyp och vad för problem du har. Alla människor är olika och behöver därför olika produkter. Det kan faktiskt resultera till att du förstör din hy mer än att förbättra den.
Sen är ett tips från mig är att inte torka ansiktet med en handduk utan engångspappersservetter eller tvättlappar. Det samlas så mycket bakterier i handduken så skippa den såvida du inte byter ut den varje dag mot en ren : )

1. Special cleansing gel / 2. Daily microfoliant / 3. Sebum cleaning masque / 4. Overnight clearing gel / 5. Oil control lotion / 6. Concealing spot treatment

Inga kommentarer: