Ingredienser:
(ca 9 stycken)
2 ägg
2 dl ljust muscovadosocker
2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 knivsudd vaniljpulver
75 g smör
1/2 dl mjölk
2 dl frysta hallon
2 dl ljust muscovadosocker
2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
1 knivsudd vaniljpulver
75 g smör
1/2 dl mjölk
2 dl frysta hallon
Gör så här:
♡ Vispa ägg och socker fluffigt, vänd i de torra ingredienserna.
♡ Smält smöret och ha i mjölken, rör i det tillsammans med de frysta hallonen.
♡ Placera ut muffinsformar i en muffinsplåt och fyll dem till 3/4.
♡ Grädda i 180 grader i cirka 20 minuter. Låt svalna helt.
♡ Smält smöret och ha i mjölken, rör i det tillsammans med de frysta hallonen.
♡ Placera ut muffinsformar i en muffinsplåt och fyll dem till 3/4.
♡ Grädda i 180 grader i cirka 20 minuter. Låt svalna helt.
Kolafrosting:
200 g mjukt smör
3 dl florsocker
1/2 dl kolasås
1 nypa salt
3 dl florsocker
1/2 dl kolasås
1 nypa salt
♡ Blanda det mjuka smöret med florsockret.
♡ Tillsätt kolasåsen, lite i taget. Smaka av vart efter, all kolasås kanske inte går åt.
♡ Avsluta med en nypa salt och valfri färg.
♡ Spritsa dina cupcakes och strö fint strössel över.
♡ Tillsätt kolasåsen, lite i taget. Smaka av vart efter, all kolasås kanske inte går åt.
♡ Avsluta med en nypa salt och valfri färg.
♡ Spritsa dina cupcakes och strö fint strössel över.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar