Ingredienser
4 dl havregryn (ca 140g)
4 dl havregryn (ca 140g)
2 dl proteinpulver chokladsmak
0,5 dl hackade mandlar
2 msk riven kokos
1-3 msk kokosmjöl
0,5 dl osötat äppelmos
1 msk honung eller agave sirap
0,5 dl mandelsmör (eller annat nötsmör)
0,5 dl valfri mjölk
Gör så här:
Gör så här:
♡ Blanda alla torra ingredienser i en bunke.
♡ Rör ihop de blöta ingredienserna i en separat skål och häll sedan
över de blöta.
♡ Blanda ihop allt ordentligt med en slev eller med händerna.
♡ Blanda ihop allt ordentligt med en slev eller med händerna.
♡ Klä en rektanguljär bakform (ca 15-20x 15-20 cm) med plastfolie och
gör folien dubbel så lång som bakfomen så att du kan vika den över
formen.
♡ Lägg den tjocka smeten i botten, vik plastfolien över formen och tryck ut smeten till ett jämnt lager i botten.
♡ Lägg den tjocka smeten i botten, vik plastfolien över formen och tryck ut smeten till ett jämnt lager i botten.
♡ Ställ in i kylen över natten eller minst 2 timmar och ta sedan ut och skär i 8 bitar.
♡ Förvara i kylen i ca 1,5 vecka eller i frysen upp till 2-3 månader.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar